Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Şcoala Altfel' la Guvern: 30 de copii au vizitat Palatul Victoria

elevi uniforme

Guvernul şi-a deschis porţile, marţi dimineaţă, pentru 30 de copii din clasa a VI-a de la Şcoala 193 din Sectorul 6, care au dorit să afle ce reprezintă Palatul Victoria pentru ţară şi să viziteze această clădire în care îşi desfăşoară activitatea premierul României, informează agerpres.ro

Cei 30 de copii în vârstă de 12-13 ani au venit la Palatul Victoria după ora 9,00, fiind însoţiţi de diriginta lor, Nicoleta Beliciu, profesoară de geografie, şi de Maria Bunea, profesoară de educaţie tehnologică.

Vladimir Putin dă un mesaj ferm: 'Sancțiunile împotriva noastră nu rezolvă criza din Ucraina' /VIDEO


"Am vrut să le oferim în 'Şcoala Altfel' altceva decât pot vedea în mod obişnuit cu părinţii sau singuri", a afirmat Nicoleta Beliciu. 

La rândul său, Maria Bunea a spus că scopul vizitei este ca elevii să înţeleagă ce reprezintă Palatul Victoria pentru România.

Șantajul nababilor de la ROMATSA asupra Guvernului. Ce sume astronomice au și cât mai vor/ DOCUMENT


"Este o ocazie deosebită pentru ei, ca să-şi dea seama ce înseamnă Palatul Victoria, ce reprezintă pentru ţară efectiv. Palatul Victoria este totuşi un simbol", a precizat profesoara. 

Copiii au vizitat sala Muntenia, în care se desfăşoară şedinţele de Guvern, sala Transilvania, unde au loc diferite evenimente ale Executivului, sala Moldova, în care premierul se întâlneşte cu diverşi oficiali, holul central, dar şi Centrul de presă din Palatul Victoria, unde au avut ocazia să asiste la o transmisiune tv în direct. 

Cei mai mulţi dintre copii au fotografiat şi filmat cu telefoanele mobile diferitele săli din Guvern, fiind foarte încântaţi de prima lor vizită la Palatul Victoria. 

"Este pentru prima dată când am venit aici. Este foarte frumos. Am făcut şi poze", a afirmat Maria, în vârstă de 13 ani. 

Tot în cadrul programului "Şcoala Altfel", copiii au vizitat luni Casa Experimentelor şi Parcul Văcăreşti, urmând ca miercuri să meargă la Palatul Primăverii, după cum a precizat diriginta lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.