Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şcolile din judeţul Timiş vor fi închise, luni şi marţi, din cauza condiţiilor meteo severe

Inquam Photos / Octav Ganea
iarna ger zapada

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a luat decizia de a suspenda cursurile şcolare în toate unităţile de învăţământ din judeţul Timiş, timp de două zile. Orele vor fi recuperate pe parcurs.

În cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, care a avut loc la ora 13.00, prefectul Eva Andreaş a prezentat situaţia gravă cu care se confruntă mai multe şcoli din Timiş, potrivit centralizării întocmite de şeful IŞJ Timiş, Aura Danielescu.

„Se suspendă cursurile peste tot. Luni şi marţi. Colegii directori se vor mobiliza şi vor anunţa copiii şi familiile din care provin”, a declarat Aura Danielescu.

Foarte multe unităţi de învăţământ nu au curent electric, iar drumurile sunt necurăţate de zăpadă şi pun în pericol transportul elevilor sau, în unele cazuri, acesta este imposibil.

Orele pierdute vor fi recuperate ulterior.

Judeţul Timiş s-a aflat, până duminică la ora 12.00, sub cod portocaliu de ninsoti abundente.

Duminică, la ora 12.00, potrivit E-Distribuţie Banat, erau nealimentate 61 de linii electrice aeriene de medie tensiune parţial, fiind afectate 65 de localităţi, printre care: Timişoara, Dumbrăviţa, Biled, Ghiroda, Lugoj, Cheveresu Mare, Bethausen, Dumbrava, Făget, Găvojdia, Maşloc, Orţişoara, Recaş.

Compania de furnizare a energiei electrice lucrează în judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hubedoara cu 75 de echipe, dar a decretat stare de criză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.