Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scorul etapei în Olanda. Ajax Amsterdam a învins-o fără drept de apel pe Cambur, în etapa a 5-a a Eredivisie

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam, campioana en-titre a Olandei, a realizat un scor de curtea şcolii sâmbătă în etapa a 5-a a primei ligi valorice olandeze, Eredivisie, învingând cu un incredibil 9-0 pe Cambuur.

Pe Amsterdam Arena, Jurrien Timber (16), Steven Berghuis (19), Noussair Mazraoui (29), David Neres (38, 84), Dusan Tadic (60), Mohamed Daramy (64), Sebastien Haller (67) şi Danilo (76) au marcat pentru ''lăncieri'' care, cu 13 puncte, au trecut în fruntea clasamentului până la meciul lui PSV Eindhoven cu Feyennord, de duminică după-amiază, conform agerpres.

Cambuur este momentan pe locul 9 cu 6 puncte.



Pe Abe Lenstra Stadion, Heerenveen a trecut cu 1-0 de Fortuna Sittard, Henk Veeramn reuşind singurul gol al meciului în minutul 5. Gazdele sunt acum pe locul 3, cu 10 puncte, în timp ce Fortuna este pe 13, cu 4 puncte.

Willem II a trecut cu 2-1 acasă de Groningen, oaspeţii terminând meciul în zece oameni după ce Cyril Ngonge a văzut ''roşu'' în minutul 90+5. Kwasi Wriedt (5) şi Dries Saddiki (24) au marcat pentru gazde, golul oaspeţilor fiind reuşit de Tomas Suslov (61). Willem II este pe locul 4 cu 10 puncte, iar Groningen este pe 11, cu 5 puncte.

Alte două partide ale etapei s-au încheiat la egalitate, Utrecht şi Waalwijk terminând 2-2, iar vineri Sparta Rotterdam şi NEC făcând 1-1.

Alte partide ale rundei vor avea loc duminică seara.

Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven şi Heerenveen se află momentan pe podium în această ordine, cu 13, 12, respectiv 10 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.