Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scorul USR BUBUIE NEAȘTEPTAT - Conflict între Marian Godină și Andrei Caramitru: Pe viitor, o să îmi iau și eu hipopotam

andrei caramitru

Scorul sub așteptările partidului obținut de USR la alegerile prezidențiale naște un conflict neașteptat. Marian Godină l-a atacat pe Andrei Caramitru, acuzând că discursurile lui extrem de dure au dus la pierderea de procente electorale. Caramitru îl atacă blând pe Godină și spune că ia în calcul să își cumpere și el un animal exotic, în speranța că viața lui va deveni mai relaxantă.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțurile lui Cîțu: Asta este o prostie. Domnul Cîțu nu știe ce atribuții are ca ministru

"Dl Marian Godină (pe care îl simpatizez mult) m-a făcut praf intr-o postare luni. Sunt răul absolut si toată vina pentru tot e a mea. Ca am fost prea incisiv in comunicare. Înseamnă ca influența mea este atât de uriașă ca am ajuns sa fac si desfac președinți. Tare!

Așa o fi. Însă mi se pare interesant ceva. Dl Godină e totuși in forțele speciale ale poliției. Alea care se bat cu interlopi. Mascații. Ma întreb cum comunică dl Godină cu ei când intra cu pistolul si masca pe față peste ei. Probabil vorbește foarte frumos si calm. Probabil e un mare diplomat. Ca să învățăm și noi de la dânsul cum sa comunicăm frumos cu interlopii din politică și să îi convingem să nu mai facă mizerii. Poate dă lecții - eu mă înscriu.

Și - pe viitor - o sa preiau și eu ceva de la dl Godină. O să îmi cumpăr și eu un hipopotam sau ceva exotic - sa fac poze cu el și să îl plimb pe stradă. Dl Godină are o alpaca și se pare că merge bine pe Facebook treaba asta. E mai simplu decât sa îți bați mintea sa scrii ceva cum fac eu - 2 poze pe zi și m-am scos", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.