Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scoruri de maidan în primul tur din Cupa Germaniei: Oberneuland – Nurnberg 1-9, Teutonia – Leverkusen 0-8

stiripesurse.ro
fotbal gol

Vineri şi sâmbătă s-au disputat primele meciuri din turul întâi al Cupei Germaniei, fază la care au participat şi echipele din Bundesliga, iar scorurile înregistrate au fost pe măsură.

FC Nurnberg a fost echipa care a marcat de nouă ori în poarta celor de la FC Oberneuland, pe care i-a învins cu 9-1. Can Uzun a reuşit o triplă, Taylan Duman a înscris de două ori, ceilalţi marcatori fiind Daichi Hayashi, Ahmet Gurleyen, Benjamin Goller şi Christoph Daferner.

Bayer Leverkusen nu a avut probleme cu FC Teutonia 05 Ottensen, de care a dispus cu 8-0. Pe lista jucătorilor care au înscris se regăsesc Hlozek – cu o dublă, Tapsoba, Boniface, Wirtz, Adli, Frimpong şi Hofmann, scrie news.ro.

Borussia Monchengladbach a trecut cu scorul de 7-0 (4-0) de TuS Bersenbruck. Au marcat duble Honorat şi Čvančara, iar N’Goumou, Hack şi Ranos au reuşit câte un gol.

Borussia Dortmund a învins cu 6-1 pe Schott Mainz, golurile învingătorilor aparţinând lui Haller (2), Brandt, Sabitzer, Malen şi Moukoko.

Alte rezultate înregistrate în primul tur al Cupei Germaniei:

Saarbrucken – Karlsruhe 2-1; Sandhausen – Hannover 3-3; Braunschweig – Schalke 1-3; Jena – Hertha Berlin 0-5; Balingen – VfB Stuttgart 0-4; Gutersloh – Kiel 0-2; Viktoria Koln – Werder Bremen 3-2; SV Atlas Delmenhorst – St Pauli 0-5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.