Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scriitorul Alexandru Petria continuă s-o sprijine pe doctoriţa Groşan

arhiva personala
Alexandru Petria

Ieri, scriitorul Alexandru Petria a publicat, pe Ştiripesurse.ro, un comentariu prin care aproba atitudinea medicului din Oradea Flavia Groşan, care şi-a făcut propria schemă medicamentoasă pentru tratarea bolnavilor cu Covid-19, fapt care vine în contradicţie cu protocoalele oficiale de tratament. Şi a avut rezultate, pe 1000 de persoane, după cum declară.

Petria a spus: „Cu o floare nu se face primăvară, dar e un semn pentru apropierea ei, merge completarea la înţelepciunea populară.

Cazul medicului bronho-pneumolog Flavia Groşan din Oradea arată că sunt speranţe să se schimbe ceva în abordarea tratamentului bolnavilor cu Covid-19. Că este posibilă combaterea bolii fără isterie şi fără risipe financiare aiuritoare, cu omenie.

Ceea ce a declarat ea în presă lasă cu garda descoperită alaiul de răspândaci ai spaimei, care şi-au transformat în modus vivendi expoatarea pandemiei, pentru orice alte scopuri decât beneficiul celor în suferinţă.

Faptul că a avut rezultate spectaculoase, aplicând schema sa de tratament, arată implicit greşelile celorlalţi din sistemul sanitar. Unde se aplică orbeşte proceduri anormale, cu mulţi decedaţi de pe urma lor.

Medicina nu e o ştiinţa exactă, erorile sunt inerente în faţa noului, dar sunt condamnabile persistenţa în greşeli, nerecunoaşterea lucrurilor ce sfidează logica, a practicilor arbitrare.

Exemplul doctoriţei Groşan ar trebui urmat imediat, nu nesocoteşti ceea ce este extraordinar dacă intenţionezi să ai un viitor, cum, din nefericire, e în logica zilelor din România, adesea.

Nu m-a mirat că a început să fie atacată, după doar câteva ore de când numele ei a devenit cunoscut în media naţională. Nemernicii au început să reacționeze. A intrat în joc corul mediocrilor. Se vede că nu-i în spiritul epocii să vindeci oamenii, ci, eventual, să-i omori. Moartea e mai rentabilă. E anchetată de Colegiul Medicilor şi s-a năpustit asupra dânsei inclusiv Radu Tudor. Și cine are naivitatea să creadă că individul e numai ziarist?

Flavia Groşan nu trebuie lăsată să se lupte singură cu sistemul. Are nevoie de solidaritatea şi sprijinul fiecăruia care a mai rămas om. S-o ajutăm ca să ajute bolnavii în continuare.

Respect, doamna doctor!” (vezi AICI)

Omul de litere a venit în sprijinul medicului şi pe România TV, aseară, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Susţine că este revoltat de ceea ce se întâmplă, fiindcă Groşan urmează să fie anchetată de Colegiul Medicilor, deoarece a deranjat lumea medicală. Probabil, de aceea Petria a postat şi azi pe Facebook: “Este extrem de simplu.

Ai o doctoriţă cu rezultate bune în tratarea bolnavilor cu Covid-19 şi un sistem spitalicesc din care ies cu spor morţii în saci de plastic negri, în pielea goală, care nu au cum să fie înmormântaţi conform tradiţiei, îngropăciunea fiind pe repede înainte, în câteva ore.

E de ales între moarte şi viaţă.

Doctoriţa Flavia Groşan e propriul ei monument în viaţă, cum sunt mulţi medici, dar care se tem încă să vorbească.

Alegeţi moartea sau viaţa, un tratament logic, ieftin ori unul extrem de scump şi hazardat, bazat pe protocoale aiuristice?

Mediocrii, care sunt conformişti prin natura lor, n-au cum s-o aprecieze pe Flavia Groşan. Mă refer la medici, nu la oamenii salvaţi de medicamentaţia prescrisă de doctoriţa din Oradea.

Suntem mulţi revoltaţi de ce se petrece. Să oprim persecutarea medicului Groşan!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.