Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scriitorul Dan Lungu, senator USR: Solicit Uniunii Scriitorilor din România să ofere suport membrilor aflaţi în situaţie de risc

uniunea scriitorilor usr

Scriitorul Dan Lungu, senator USR, cere Uniunii Scriitorilor din România să ofere sprijin membrilor aflaţi în situaţie de risc, motivând că numărul persoanelor în vârstă cu diverse afecţiuni este ridicat în rândul acestei categorii.

Citește și: Un pacient cu Covid-19 internat la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală a refuzat să poarte mască, tușind spre cadrele medicale

"Solicit Uniunii Scriitorilor din România să ofere suport membrilor Uniunii aflaţi în situaţie de risc. Numărul persoanelor în vârstă, care suferă de diferite afecţiuni, este foarte mare printre membrii Uniunii şi în contextul epidemiei au mare nevoie de ajutor“, afirmă senatorul USR de Iaşi Dan Lungu.

El consideră că "acum este nevoie mai mult decât oricând de solidaritate de breaslă“.

"Uniunea poate acorda de la simplul suport psihologic la mici ajutoare financiare acolo unde se impune, poate ajuta la efectuarea de cumpărături obişnuite sau de medicamente, pentru a proteja persoanele vulnerabile“, precizează senatorul USR.

Citește și: Gigi Becali, tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionantă și pentru ‘Matei Balș’

Dan Lungu cere conducerii Uniunii Scriitorilor din România să organizeze un grup de criză care să identifice de urgenţă nevoile membrilor şi să vină cu soluţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.