Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrimă: Florin Mirică, clasat pe locul 16 în proba de spadă la Mondialele de juniori

scrima

Sportivul român Florin Mirică s-a clasat pe locul 16 în proba individuală de spadă a juniorilor, vineri, la Campionatele Mondiale de scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Plovdiv (Bulgaria).

Mirică a fost învins în optimile de finală de finlandezul Marko Kuhta, cu 15-11, informează Agerpres.

Claus Sebeşan a ocupat locul 57, Rareş Marghescu a încheiat pe 62, iar Alexandru Stoica a terminat pe 90, din 233 de sportivi.

Egipteanul Mohamed Yasseen a cucerit aurul, după 14-13 în finala cu elveţianul Theo Brochard, medaliile de bronz fiind obţinute de maghiarul Soma Somody şi de americanul Samuel Imrek.

În proba de spadă a junioarelor, Andrada Ghica a ocupat locul 73, Emma Şonţ s-a clasat pe locul 99, Renata Axinte pe 111, iar Andreea Muntean pe 155.

Titlul mondial a revenit americancei Hadley Husisian, care a învins-o în finală pe poloneza Alicja Klasik, cu 15-9. Medaliile de bronz au fost obţinute de ucraineanca Ana Maksimenko şi de israelianca Nicole Feygin.

România participă cu o delegaţie de 38 de sportivi la Mondialele de cadeţi şi juniori, având ca obiectiv o clasare pe locurile 5-6. Echipa de sabie juniori a României (Casian Cîdu, Vlad Covaliu, Mihnea Enache şi Radu Niţu) a cucerit medaliile de bronz.

La Mondialele din 2022 de la Dubai, România a obţinut o singură medalie, de argint, prin echipa de sabie juniori (Mihnea Enache, Casian Cîdu, Radu Niţu şi Marco Şovar) şi un loc cinci cu echipa feminină de spadă junioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.