Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrimera Ysaora Thibus, suspendată după un rezultat anormal la un test antidoping

infoactual.ro
scrima

Floretista Ysaora Thibus, pretendentă la medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, a fost suspendată provizoriu după un test antidoping "cu un rezultat analitic anormal", relatează L'Equipe, potrivit news.ro.

Într-un comunicat publicat vineri dimineaţă, Federaţia Franceză de Scrimă a anunţat că Ysaora Thibus (32 de ani), una dintre favoritele la câştigarea medaliei de aur la Jocurile de la Paris, a fost suspendată provizoriu de către Federaţia Internaţională de Scrimă (FIE).

Sportiva a fost supusă, la 14 ianuarie, unui test care a dat un "rezultat de analiză anormal". Federaţia franceză a declarat că a contactat-o pe Thibus, care şi-a exprimat "o totală nedumerire, o imensă surpriză şi consternare" şi a negat orice dopaj intenţionat.

Thibus, de nouă ori campioană a Franţei la floretă la individual şi medaliată cu argint pe echipe la JO de la Tokyo, a fost încoronată campioană mondială la individual la Cairo în 2022, primul titlu mondial pentru o floretistă franceză după mai bine de o jumătate de secol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.