Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare deschisă adresată unui parlamentar uzat moral, Puiu Haşotti

Puiu-Hașotti1

PMP, filiala Constanța, îi trimite o scrisoare descgisă senatorul PNL Pui Hasotti.

Domnule senator, am ales acest mijloc de comunicare pentru că eu consider că este timpul ca cei care au o anumită uzură morală în politică, să se retragă.

Am citit astăzi presa şi observ că aţi lansat în spaţiul public teoria, cum că „preşedintele Traian Băsescu ar vrea să aibă loc un atentat terorist în România”. O astfel de presupunere şi declaraţie nu poate să vină decât din partea unui politician UZAT MORAL şi pe care îl bântuie sentimentul pro-sovietic! (un fel de N.K.V.D. autohton al politicii romanesti).

Cum puteţi fi aşa de crud faţă de români, domnule senator, şi să lansaţi în spaţiul public o astfel de idee denigratoare la adresa unui politician, mai ales şi fost şef de stat?

Va cer public, domnule senator Haşotti (îmi este ruşine că sunteţi constănţean), să prezentaţi dovezi în sensul celor afirmate de dumneavoastră!

Altfel îmi voi permite să fac afirmatia că sunteţi UZAT MORAL şi trebuie să părăsiţi scena politică! Cel puţin pe cea constănţeană, care v-a propulsat!

În 2008, in timpul alegerilor parlamentare, în cadrul unei emisiuni televizate a unui post local, aţi fost întrebat: Vreţi să faceţi bine constănţenilor?

Răspunsul dumneavoastră a fost: „Da, normal!” Replica a venit imediat:

Atunci retrageţi-vă din politică! Nu aţi făcut-o şi aţi pierdut alegerile. Dar pentru că USL trăia si atunci, ca si acum, aţi ieşit senator PNL la masa verde a negocierilor politice! (sacrificându-se un senator PSD, care chiar obţinuse voturi în faţa dumneavoastră).

Încă o dovadă că USL TRĂIEŞTE!

Trebuie sa pricepeti ca dumneavoastră nu ne faceţi bine nouă constănţenilor, prin afirmatiile lansate in spatiul public si care nu au niciun fel de dovada!

Revenind la subiectul nostru, vă rog să accesaţi internetul, un lucru simplu, pentru a vizualiza articole şi poze ale fostului preşedinte împreună cu liderii Europeni!

În încheiere vă reamintesc ca trebuie sa aduceţi dovezi faţă de afirmaţia periculoasă si denigratoare lansată în spaţiul public la adresa presedintelui Traian Basescu, sau sa plecaţi din politică, pentru că sunteţi: UZAT MORAL!”, se arată în scrisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.