Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoare deschisă către Lucian Bode: 'Începeți construcția autostrăzilor și fiți Ministrul Transporturilor de care România are nevoie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Danut Pop

Președintele PER Dănuț Pop îi transmite ministrului Transporturilor, Lucian Bode, o scrisoare deschisă prin care îi solicită să înceapă construcția autostrăzilor:

„Domnule Ministru,

Ministerul Transporturilor a fost mereu în atenția Partidului Ecologist Român, fie că vorbim despre entități ale Statului ca Tarom sau CFR, fie despre autostrăzi.

PER a avut un aport uriaș privind simplificarea procedurilor de achiziție având ca scop implementarea obiectivelor de infrastructură, prin avizul dat de catre CSAT și susținerea Președintelui României în acest sens, după solicitarea noastră de a se pune în dezbatere domeniul infrastructurii, de importanță strategică pentru România, în cadrul Consiliului Suprem de Aparare a Țării. Drept urmare, astăzi, construcția autostrăzilor se poate face mai rapid și mai eficient, întreg parcursul procedural, fiind înlesnit de decizia CSAT.

Declarațiile nefericite ale colegului dumneavoastră, Florin Cîțu, în privința autostrăzilor, ne determină să vă scriem și să vă cerem să ignorați afirmațiile sale pe această temă. Începerea lucrărilor de construcție a autostrăzilor reprezintă o prioritate pentru România și aveți șansa de a fi primul ministru care trece la fapte după modificările din CSAT privind declararea infrastructurii de transport o problemă de siguranță națională. Autostrada Ploiești- Brașov se poate realiza într-un an dacă se dorește acest lucru, iar noi, ecologiștii, avem soluțiile legale. Încă un an de așteptare și sacrificiu până la un guvern rezultat în urma alegerilor parlamentare din anul 2020, înseamnă mai multe victime pe drumurile actuale și mai multe șanse irosite de dezvoltare, ale țării noastre.

Începeți construcția autostrăzilor și fiți Ministrul Transporturilor de care România are nevoie!”, scrie Dănuț Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.