Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scrisoarea unui copil l-a făcut pe Mihai Gâdea să plângă în emisiune: 'Mi-aș fi dorit să am un tată ca dumneavoastră'

Radu Pop
Antena 3
Mihai Gâdea

În ediția de joi seara a emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a citit o scrisoare emoționantă primită de la un copil de 12 ani care solicită ajutor pentru a-şi salva mama. „M-a rupt în două", a spus Mihai Gâdea, în lacrimi.

Scrisoarea copilului:

Domnului Mihai Gâdea

Vă rog să mă Iertați pentru aceste rânduri, dar situația în care se află mama mea m-a determinat să o fac. Mă numesc Andrei am 12 ani și locuiesc doar cu mama mea în Suceava la niște rude.

Am venit pe lume fără acceptul tatălui meu care nu își dorea niciodată copii. Mama mea mi-a dat totuși viață și pentru asta îi mulțumesc, dar ne confruntăm cu niște probleme foarte grele.

La vârsta de 5 ani am fost foarte bolnav, iar mama mea a făcut un împrumut la o bancă să îmi facă investigații și să îmi procure medicamente. Bineînțeles, că singura mă crește procurându-mi haine și toate cele necesare. Am rămas în urmă cu ratele bancă și ultimele zile o văd foarte supărată. Aș vrea să o ajut, dar cum? Știu că aceste datorii le-a acumulat pentru a mă face pe mine bine. Mama o datorie de 34.000 lei, a făcut și o amânare tot din motive că nu reușea să plătească rata.

Sunt singur, doar eu şi mama mea

Acum, banca dat-o în judecată și cere să achite toată suma. Mama nu poate să facă așa ceva, nu are de unde să achite. Şi mama mea este bolnavă, are o spondilită autoimună și mă tem să nu pierd şi pe ea.

Sunt foarte supărat pentru că la rudele unde locuim nu mai avem cu ce să ne plătim utilitățile. Suntem singuri, eu şi mama. Vă rog să mă iertați.

Mi-aș fi dorit mult, mult să am un tată ca dumneavoastră, sau măcar un tată simplu", se arată în scrisoarea transmisă de Andrei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.