Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scurgeri de petrol şi apă sărată de la o sondă din judeţul Prahova. Operatorul instalaţiei de extracţie, amendat cu 50.000 de lei

anews.com.tr
poluare

O poluare a solului s-a produs în zona municipiului Câmpina din judeţul Prahova, unde de la o sondă s-au produs scurgeri de ţiţei şi apă sărată, afectând o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. Garda de Mediu a amendat firma care operează sonda, dispunând ecologizarea terenului afectat de poluare, potrivit news.ro.

„Incidentul cauzat de uzura conductelor de transport ţiţei, produs pe raza Municipiului Câmpina, identificat şi verificat de comisarii de mediu Prahova s-a finalizat cu amendă în valoare de 50.000 lei pentru operatorul care desfăşoară în zonă activităţi de extracţie a hidrocarburilor.
În urma verificărilor s-au constatat scurgeri de amestec de ţiţei cu apă sărată ce a condus la contaminarea unei suprafeţe de sol cca 60 mp”, transmite, sâmbătă seară, pe Facebook, Garda de Mediu Prahova.
În plus, comisarii de mediu au dispus ca operatorul economic să realizeze de urgenţă operaţiuni de ecologizare a solului afectat în urma incidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.