Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scuza restricţiilor nu ţine peste tot: În timp ce zborurile de la Oradea au fost amânate, de la Bucureşti se introduc noi curse spre Londra

tripsta.co.uk
blue air

Compania Blue Air crește frecvența zborurilor între București Otopeni și Londra Heathrow la două pe zi. Prețurile biletelor încep de la 29,99 Euro/ segment, taxe incluse, potrivit Mediafax.

Compania precizează că toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie. Blue Air a lansat ruta București - Londra Heathrow Terminal 2 pe 1 decembrie 2020 și introduce două zboruri zilnice, din 31 martie.

Între timp, deşi au primit un ajutor de stat de 800.000 de euro din banii orădenilor, irlandezii de la RyanAir au amânat din nou cursele de pe Aeroportul Oradea, pe motiv de restricţii anti-covid.

Inițial, patru curse internaționale de pe Aeroportul Oradea trebuiau să fie disponibile in luna decembrie 2020, însă acestea au fost amânate pentru ultima săptămână din luna februarie. Acum, cu câteva săptămâni înainte de debut, municipalitatea și Ryanair au decis ca debutul zborurilor să fie din nou amânat, de această dată pentru luna iulie 2021. Rămâne de văzut însă pe când vor fi operabile cele patru curse, fiecare cu o frecvență de două ori pe săptămână, spre Londra (Stansted), Milano (Bergamo), Bologna și Dusseldorf (Weeze).

„Din cauza restricțiilor de călătorie din ce în ce mai limitative la nivelul UE, datorate pandemiei de COVID și noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie, cele patru zboruri internaționale Ryanair care trebuiau să debuteze la finalul acestei luni vor fi amânate până în luna iulie 2021″, anunță municipalitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.