Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se agravează situația în Liga 1. Lotul CFR Cluj este în pericol: șase persoane confirmate cu noul coronavirus

Digi Sport
cfr cluj burcă

Alţe cinci cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate la campioana CFR Cluj, doi jucători şi trei membri ai staff-ului, ridicând numărul total din lotul ardelenilor la şase, informează looksport.ro, relatează News.ro. Situația este cu atât mai gravă cu cât și la clubul Dinamo București peste 10 angajați sunt confirmați cu noul coronavirus.

Citește și: Criză fără precedent la Dacia, din cauza pandemiei: vânzările au scăzut cu aproape 50%

Primul caz, jucătorul Adrian Păun, a fost anunţat sâmbătă şi a dus la amânarea meciului FCSB – CFR Cluj, din aceeaşi zi, din etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I. Portarul Grzegorz Sandomierski, mijlocaşul Damian Djokovici, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul cu portarii Cristian Moldovan sunt şi ei purtători ai virsului Sars-CoV-2.

Citește și: Filmări DRAMATICE din SUA! Protestele violente continuă: 7 oameni împușcați MORTAL și 54 de răniți! Statuia lui Columb, decoperitorul Americii, luată în vizor

Următorul meci al clujenilor este programat duminică, pe teren propriu, cu FC Botoşani. O altă echipă grav afectată de Covid-19 este Dinamo, unde au fost înregistrate zece cazuri în lot şi unul în staff.

Clubul CFR Cluj anunța zilele trecute că nu este de acord cu oprirea competiției sportive. „Așa cum am respectat mereu această competiție, am respectat și protocolul medical al FRF/LPF/MTS și pentru a nu pune în pericol sănătatea noastră, a familiilor celorlalți implicați în munca de zi cu zi, precum și a întregii competiții, am decis să efectuăm un test suplimentar unui jucător care prezenta simptome. Prin acestă atitudine corectă, am încercat să ne protejam pe NOI și pe VOI!

Mai mult, noi, toți cei implicați în viața acestui club vă asigurăm că am făcut tot posibilul omenesc să evităm infectarea cu COVID19, am fost extrem de atenți și ne-am protejat, însă, din păcate, virusul a fost mai puternic decât noi. Suntem cu toții alături de Adrian Păun în aceste momente și îi dorim multă sănătate.

Vă asigurăm că respectăm toate indicațiile primite din partea autorităților avizate și am suspendat organizarea oricărui fel de antrenament din momentul în care am primit rezultatul pozitiv al lui Adrian Păun.

În schimb, suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului”, au precizat reprezentanții CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.