Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se AMÂNĂ începerea anului școlar? Ministrul Educației anunță când începe școala / VIDEO

prima-zi-de-scoala

Profesorii au anunțat că e posibil ca anul școlar să nu înceapă, așa cum era anunțat, pe 11 septembrie. Totul, din cauza salariilor, după ce guvernanții i-au mințit pr profesorii cu creșterile lefurilor, dar și cu tichetele de vacanță. Până la urmă, anul școlar 2017 - 2018 începe pe 11 septembrie, a anunțat luni ministrul Educației Naționale, Liviu Pop.

El a spus că actualul calendar care prevede începerea noului an școlar pe 11 septembrie a fost stabilit încă din luna februarie, împreună cu partenerii sociali.

Citește și: Probleme mari pentru Rareș Bogdan! Cine îi cere 40.000 de euro și de ce

"Tot în acest sediu am fost secretar de stat în februarie când am discutat alături de partenerii sociali, părinți, elevi, reprezentanți ai sindicatelor structura anului școlar. Atunci am stabilit structura anului școlar cu cele 35 — 36 de săptămâni absolut necesare pentru desfășurarea unui an școlar în România. Fapt pentru care, în data de 11 septembrie, așa cum spune ordinul de ministru, începe anul școlar din învățământul preuniversitar 2017 — 2018. Sunt foarte multe școli care sunt în renovare și personal nu cred că amânarea începerii anului școlar cu o săptămână va schimba foarte mult situația din punctul acesta de vedere, dacă vrem să fim cinstiți cu noi înșine. Alături de Federația Asociațiilor de Părinți în luna februarie a acestui an am luat această decizie de începere a anului școlar în 11 septembrie", a explicat demnitarul, într-o conferință de presă.

Citește și: Simona Halep face o mutare bombă! Cine va fi noul ei antrenor și cu cât va fi plătit de campioană .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.