Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre Liviu Dragnea: 'A vrut să mă bage în ÎNCHISOARE'

gandul.info
dragnea dna

Liviu Dragnea nu are probleme doar cu DNA, care l-a trimis în judecată alături de fosta sa soție, Bombonica Dragnea, ci și cu unii dintre deputații care au făcut parte din PSD până azi. Parlamentarul Cristian Rizea, coleg cu Victor Ponta și Liviu Dragnea în Camera Deputaților, a demisionat luni din PSD și s-a înscris în PRU, noul partid-aspriator de parlamentari.

Demisia s-ar putea lăsa cu dezvăluiri explozive despre Liviu Dragnea. Rizea a detonat deja o bombă: îl acuză pe Dragnea că ”a facut tot posibilul pentru a ma impiedica sa candidez la Primaria Sectorului 5 dar s a gandit ca trebuie sa platesc chiar cu inchisoarea pentru asta”. Și, asta nu e tot. Urmează și un avertisment al celui care a condus PSD Sector 5: în curând, se va afla ”adevărul” despre dosarul său.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

”Dragi prieteni , astazi dupa 16 ani ca membru activ PSD am ales sa intru intr o noua familie politica , Partidul Romania Unita condus de prietenul meu Bogdan Diaconu ! Chiar daca las in urma foarte multi prieteni si colegi , ma bucur ca parte dintre ei ii voi regasi aici in PRU ! Din pacate nu as mai fi putut ramane intr un PSD condus de cineva care nu doar ca a facut tot posibilul pentru a ma impiedica sa candidez la Primaria Sectorului 5 dar s a gandit ca trebuie sa platesc chiar cu inchisoarea pentru asta !

Dupa cum ati putut observa de 6 luni de zile de cand am devenit subiectul unui dosar penal al DNA in conditiile in care acelasi dosar vechi de 7 ani (2009) fusese deja clasat in 2014 de aceeasi institutie , am refuzat dezbaterile publice la care am fost invitat tocmai pentru a nu fi acuzat ca influentez in vreun fel justitia ....Va asigur dragi prieteni ca foarte curand ( in cursul acestui an ) va veni momentul cand veti afla ADEVARUL in ceea ce priveste dosarul meu ! Un lucru va pot spune cu mana pe inima :indiferent ce spun unii sau altii , indiferent cate jigniri am primit si voi mai primi : EU, Cristian Rizea NU am luat nici un ban necuvenit ! Iar cei care trebuie sa stie, cunosc acest lucru foarte bine ! Din pacate in acest moment nu pot spune mai multe .... Va astept alaturi de mine in singurul partid cu adevarat al romanilor , PARTIDUL ROMANIA UNITA !”, e mesajul deputatului Cristian Rizea.

Citește și: Făcea topless și a trebuit să se mute pentru că vecinii s-au plâns poliției: Cum arată femeia / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.