Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță o seară NEBUNĂ în Liga Campionilor! Ultrașii s-au bătut deja cu forțele de ordine: 'Făceau asta pentru că puteau' - VIDEO

Poliţia spaniolă a reţinut, vineri seară, patru suporteri englezi, în urma unor incidente care au avut loc în apropiere de Puerta del Sol din Madrid, înaintea finalei Ligii Campionilor, informează dailymail.co.uk, relatează News.ro.

Citește și: Eveniment UNIC pentru Mureș - Papa Francisc a primit cea mai înaltă distincție a județului

Autorităţile locale au confirmat reţinerile şi le-au motivat prin faptul că persoanele respective au fost agresive, inclusiv la adresa forţelor de ordine.

Poliţia susţine că intervenţia forţelor de ordine s-a făcut după ce s-a primit un apel de la un restaurant, în care se arăta că fanii lui Tottenham deveniseră agresivi şi scandau împotriva celor de la Liverpool.

De partea cealaltă, suporterii se plâng pe reţelele de socializare că poliţia a interventi fără motiv şi cu o forţă exagerată, lovindu-i pe englezi cu bastoanele.

Citește și: Carmen Iohannis 'a dat cu bâta în baltă' la întâlnirea cu Papa. Iulia Albu desființează ținuta purtată: 'Abuzează de un privilegiu care nu-i aparține'

"Glumeam şi râdeam - eram toţi fani ai echipei Tottenham şi ne distram. Apoi, brusc, doi poliţişti au dat buzna şi bang, bang, loveau în mese cu bastoanele. Făceau asta pentru că puteau", s-a plâns un fan.

Într-un video postat pe reţelele socializare, o persoană este lovită cu bastonul de un poliţist.

Finala Ligii Campionilor, între Liverpool şi Tottenham, va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.