Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță un meci AGRESIV la Australian Open! Unul dintre cei mai titraţi antrenori, despre şansele lui Halep: 'Simona nu şi-a găsit ritmul'

captură Twitter
Simona Halep

Sever Dron, unul dintre cei mai titraţi antrenori din tenisul românesc, pregătind inclusiv naţionala de Fed Cup în 2011 şi 2012, a vorbit pentru ProSport despre şansele Simonei Halep la Australian Open, acolo unde în primul tur o va întâlni pe Kaia Kanepi.

"E un meci greu din nou, în situaţia actuală, fiindcă Simona nu şi-a găsit ritmul. E foarte greu cu Kanepi pentru că e o jucătoare agresivă, care serveşte foarte bine. Asta e viaţa, în tenis nu poţi să scapi de adversare foarte bune. Deci, Simona trebuie să-şi găsească ritmul. Eu am încredere în ea", a spus Sever Dron pentru ProSport, conform Mediafax.

Strategia lui Liviu Dragnea: Sondajul cu eroare zero în PSD

Apoi, a continuat: "E greu să reintre în formă, dar e normal după trei luni de pauză, nu a reuşit nimeni să revină atât de repede după ce a avut probleme de sănătate...Să vedem ce se întâmplă şi cu Serena, că e printre favorite, dar nici ea nu mai luptă atât de mult...".

"Cred că trebuie să avem încredere în ea! A ajuns numărul unu mondial. E o situaţie diferită acum (n.red. - nu are antrenor), în care sper să se descurce şi să ne surprindă din nou cu lucruri bune...poate chiar acum, la Australian Open, unde toată lumea o aşteaptă la cotitură", a concluzionat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.