Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă finalul guvernului tehnocrat: 'Îşi fac bagajele'

guvern dacian ciolos

Atacaţi din toate părţile, tehnocraţii sunt aproape de a fi daţi jos de la guvernare. Oamenii lui Dacian Cioloş sunt făcuţi praf atât de către politicieni, cât şi în presă. Jurnalistul Stelian Tănase anunţă finalul actualului cabinet care ar fi cu bagajele deja făcute.

Citeşte şi: Ce a făcut soţia unui primar PNL înainte să se sinucidă

"Vacanța asta a pus de fapt capăt activității ministerelor guvernului Cioloș. Cam atit a fost suflul acestui guvern inventat de tragedia de la Club Colectiv. Citeva luni. Miniștrii și țuțerii lor vor pleca în curind la treburile lor civile, la afaceri, spre birouri bine garnisite de funcționari internaionali, alții ca angajați ai serviciilor.etc. Amintesc că toate forțelele politice l-au susținut pe Cioloș, l-au votat la investitura din Parlament. Odată votat, guvernul s-a trezit contestat de cei care l-au votat. Timpul a trecut repede și s-a ajuns pe turnanta care duce la finiș. Miniștrii și-au facut socotelile și visează cu subiect și predicat la cariera lor viitoare. Se gîndesc la Bruxelles, la salariile babane ce le vor incasa, la relațiile la inalt nivel, la lumea civilizată de acolo. Săracii tehnocrați au fost puși in situația să se frece de prostime, de o presa agresivă, de politicieni iezuiți și balcanici care una spun, alta gîndesc, alta,fac. Nisipurile mișcătoare ale Bucureștiului sunt o perioadă tristă pentru membrii acestui guvern. Locurile acestea vor fi părăsite cu bucurie in cca 100 de zile. Cei mai mulți si-au aranjat deja ploile, locuri călduțe în Occident. Cei care au nimerit intîmplător in palatul Victoria se vor intoarce in curind la treburile lor casnice de aici, dar speră să fie trași de colegii lor ministeriali la Bruxelles cît de curind. Nici ei nu mai suportă Bucureștiul.", spune jurnalistul într-un editorial pe propriul blog.

Citeşte şi: Premieră istorică în lumea medicinei: Prima operaţie de transfer de nerv a fost reuşită

Şi asta nu e tot. Stelian Tănase îi loveşte fără milă pe tehnocraţi. "Guvernul Cioloș e un guvern care nu a avut ce spune. A fost o soluție de avarie pentru politicienii care aveau maximă nevoie in nov 2015 să se ascundă, să se deghizeze în îngeri și sfinți. Prin ministere nimeni nu mai face nimic, se așteapta noii șefi, cei adevărați de după alegeri. Asta tocmai in decembrie/ianuarie. Toată lumea plimbă hîrtiile și se face că muncește. Vacanța a fost un prilej binevenit să dispară din birouri, să nu le ceară cineva să semneze cumva ceva. Așa ca Cioloș&Co odată întorsi la treabă, nu fac altceva decît să stea cu ochii pe calendar și să socotească AMR-ul. Au mai rămas…atitea zile. Oricum prea multe.", a mai spus jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.