Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă noi proteste: Minerii anunţă că intră în grevă generală

Se anunţă noi proteste. Minerii din Valea Jiului anunţă că intră în grevă generală. Liderii sindicatului "Muntele" au anunţat că începând de luni, minerii de la cele patru mine de huilă, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, vor fi consultaţi cu privire la declanşarea grevei generale. Sindicaliştii nu sunt de acord cu numirea administratorului judiciar provizoriu al CEH.

Citeşte şi: Topul celor mai leneşi aleşi din Parlamentul României / VIDEO

Reprezentanţii angajaţilor din cadrul Complexului Energetic Hunedoara au anunţat că pregătesc acţiuni ample de protest. De luni, sindicaliştii vor strânge semnături de la mineri pentru declanşarea grevei generale în minele din Valea Jiului, aflate în subordinea Complexului Energetic Hunedoara. Acţiunile de protest au loc în contextul situaţiei dificile a Complexului Energetic Hunedoara şi a deciziei Tribunalului Hunedoara prin care a fost desemnat administratorul judiciar provizoriu, GMC Craiova, care va manageria Complexului Energetic Hunedoara (CEH), intrat în insolvenţă.

Citeşte şi: Caz revoltător: prime pentru insolvenţă! Ministrul Economiei trimite corpul de control

"Greva generală are nevoie de anumite condiţii pentru a putea să se desfăşoare în cadru legal. Începând de luni, de la schimbul 2, salariaţi îşi vor putea exprima acordul pentru o astfel de acţiune, respectiv greva generală. Noi, liderii de sindicat, vom găsi cadrul legal în care greva sa poată fi organizată", a precizat Petre Nica, liderul Sindicatului Muntele, din cadrul CEH. Conducerea Sindicatului Muntele contestă experienţa casei de insolvenţă GMC Craiova şi susţine aceasta nu ar putea să gestioneze problemele cu care se confruntă CEH, spun cei de la adevarul.

Citeşte şi: Sorin Roşca Stănescu aruncă bomba: 'Complot anti-Iohannis'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.