Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă PROTEST în Piaţa Victoriei: 'Cerem demisia incompetentei VV Dăncilă!'

Inquam Photos / George Calin & Inquam Photos / Octav Ganea
proteste Piața Victoriei 3 mai

După ce preşedintele i-a cerut demisia premierului Dăncilă, se anunţă un protest în Piaţa Victoriei, în sprijinul solicitării formulate de Klaus Iohannis.

Vineri seară, începând cu ora 19.00, în Piața Victoriei, este anunțat un protest împotriva Guvernului și a premierului sub titlul: "Cerem demisia incompetentei VV Dăncilă!". Protestul este anunțat pe Facebook de comunitățile "Corupţia ucide", "Reușim" şi "Rezistenții din Piața Victoriei".

"Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dancila, pentru ca nu face fata pozitiei de prim-ministru. Mai mult, seful statului a afirmat ca ii retrage increderea premierului. Dupa ce Viorica Dancila a refuzat sa se prezinte la intalnirea stabilita la ora 11:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, seful statului a sustinut o declaratie de presa in care a spus ca premierul nu si-a respectat juramantul depus la preluarea mandatului. Potrivit sefului statului, Viorica Dancila a preferat sa execute ordinele venite de la partid, transformand Guvernul intr-o vulnerabilitate”, scriu inițiatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

La ora publicării acestui articol, aproximativ 700 de persoane îşi anunţaseră prezenţa şi alte 5000 de persoane s-au arătat interesate de eveniment.

Vezi şi: Cum să rezişti tentaţiei dulciurilor: Alimente sănătoase care taie pofta de dulce .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.