Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunţă un PROTEST masiv al PSD: Liviu Dragnea nu se opune şi vorbeşte despre DEMISIE / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea iesire DNA

Liviu Dragnea a primit o lovitură extrem de dură din partea procurorilor DNA. A fost chemat de procurori să dea cu sumbsemnatul, iar aceştia îi aduc cinci capete de acuzare în dosarul Tel Drum. Mobilizarea din faţa instituţiei a celor de la PSD se poate transforma într-un protest masiv de stradă al Puterii.

Citește și: Dezvăluiri bombă despre afacerile familiei lui Florian Coldea: Probleme cu Fiscul încă de la înființarea companiei

"Un miting pentru susţinerea mea nu vreau. Apreciez gestul colegilor. Nu solicit şi nu vreau miting pentru mine. Dacă se vrea miting pentru susţinerea coaliţiei şi a programului nu mă mai opun", a anunţat Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, primele declarații la adresa DNA: 'O să vedem pe ce se bazează. Resping toate acuzatiile' / VIDEO

Leful PSD spune că nu îşi dă demisia deşi aceasta i s-a cerut şi de la un apropiat al Guvernului. Gheorghe Piperea, consilierul lui Mihai Tudose i-a cerut demisia lui Dragnea după ce acesta a dat astăzi cu subsemnatul la DNA. "Nu m-am gândit să îmi dau demisia. Toată lumea mi-a transmis mesaje să nu cedez. Nu analizez ce spune unul sau altul. Mă interesează ce se spune doar în partid. Dacă îl consiliază bine pe Mihai Tudose şi îl ajută, nu mă interesează", a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.