Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se anunță vreme rea...pregătiți umbrela! Avertismentul meteorologilor pentru bucureșteni

Inquam Photos / Octav Ganea
ploaie vant umbrele pelerina

Meteorologii atenționează că vin ploi în București, iar temperaturile scad, astfel că vineri vor atinge maxime de doar 20 de grade.

Miercuri, vremea va fi în general instabilă, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, vor fi perioade cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 4 - 10 l/mp și, izolat, posibil peste 15 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 14 - 15 grade.

Joi, vremea va fi instabilă și se va răcori. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 14 - 15 grade.

Vineri, vremea se va menține instabilă și va fi răcoroasă. Cerul va avea înnorări și, temporar, vor fi averse - posibil moderate cantitativ - și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 14 - 15 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.