Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se caută șefi pentru DNA, DIICOT și Parchetul general! Apelul unui europarlamentar PNL: 'Este nevoie să avem cât mai mulți candidați bine pregătiți'

justitie

Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a lansat luni procedura de selecție a șefilor procurorilor pentru Parchetul General, DNA și DIICOT. Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan încurajează toți procurorii, care îndeplinesc criteriile legale, să se înscrie în această competiție. „Este nevoie să avem cât mai mulți candidați bine pregătiți”, susține acesta.

Guvernul Orban, la un pas să înregistreze o premieră: Legea bugetului pe 2020 riscă să ajungă pe masa CCR - Avertismentul lui Toni Neacșu

„Ministrul Justiției a lansat luni procedura de selecție a șefilor procurorilor pentru Parchetul General, DNA și DIICOT. Încurajez toți procurorii care îndeplinesc criteriile legale să se înscrie în această competiție.

Pentru a avea cel mai bun procuror general, cel mai bun procuror-șef DNA și cel mai bun procuror-șef DIICOT, este nevoie să avem cât mai mulți candidați bine pregătiți.

Guvernul Orban va organiza o competiție clară și transparentă pentru numirea celor mai buni șefi ai procurorilor.

Așa cum Laura-Codruța Kövesi a reușit să devină procuror-șef european impunându-se într-o competiție transparentă și depășind procurori cu CV-uri bogate din mai multe țări europene, așa trebuie să alegem și cei mai buni procurori pentru cele trei funcții, în urma unei competiții serioase.

Mult succes! România are nevoie de cei mai buni dintre voi!”, scrie Mureșan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.