Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cer măsuri extreme la vârful PSD: Cei cu dosare penale trebuie să plece

dna

Un lider PSD spune ca reforma PSD inseamna ca incepand din conducere si pana la nivel de baza, din partid trebuie sa plece toti cei care au dosare penale si care aduc "o pata de rusine" pe imaginea PSD.

Preşedintele organizatiei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, susţine că este nevoie de o reformă a întregului partid, de la conducerea centrală la organizaţiile din comune.

'Reforma trebuie să înceapă de sus în jos, de la cei care sunt compromişi, care sunt în cercetare, care au dosare penale, care aduc o pată de ruşine pentru imaginea PSD-ului. Eu zic că trebuie pornită de sus şi dusă până la nivel de organizaţii comunale, toţi - care nu ne reprezintă, care nu împărtăşesc ideile noastre, care sunt compromişi - trebuie să plece. Să rămână un partid social corect, flexibil, să aplice ideile europene social-democrate', a declarat Coica, duminică, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că se impune o analiză la nivelul organizaţiilor şi că va începe cu cea pe care o conduce, iar dacă membrii partidului consideră că nu a fost un bun preşedinte va face un pas înapoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.