Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere demisia lui Cătălin Predoiu după Consiliul JAI în care nu s-a supus la vot aderarea la Schengen: 'Ai eșec pe toată linia'

Guvernul Romaniei
Catalin Predoiu

Europarlamentarul Vlad Gheorghe (USR) a declarat marţi, după Consiliul JAI în care nu s-a supus la vot aderarea la Schengen, că în mod normal, astăzi, ministrul de Interne trebuia să iasă cu demisia scrisă la presă, dacă avea un pic de demnitate politică.

”În mod normal, astăzi, ministrul de Interne trebuia să iasă cu demisia scrisă la presă, dacă avea un pic de demnitate politică”, a spus Vlad Gheorghe, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, despre aderarea României la Schengen.

El a arătat că ”nu numai că a patronat de suficient de mult timp ministerul ca să îşi de demisia, dar să nu uităm că avem doi fugari în două săptămâni care au trecut prin frontierele noastre fără emoţii”.

”Am avut pe faimosul Cherecheş şi acum un alt interlop nonpolitic care şi-a luat condamnare şi care a fugit din ţară. Când ai doi fugari care fug din ţară, tu fiind în tot acest proces de intrare în Schengen, tu ca ministru nu mai ai ce să căuţi acolo, ai eşec pe toată linia. Nu înţeleg cum mai are tupeul să se întoarcă la Bucureşti în calitate de ministru”, a completat el.

Întrebat dacă mai e vreo şansă pentru aderarea la Schengen, până la finalul anului, într-un Consiliu JAI extraordinar, Vlad Gheorghe a spus: ”Asta este o gogoaşă pe care au tot vândut-o în ultimele zile ca să obişnuiască lumea cu eşecul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.