Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere demisia unui nou ministru

Screenshot_3

O petiție a fost înaintată miercuri prim-ministrului Dacian Cioloș, în care semnatarii, sindicaliști din sectorul forestier, cer demisia ministrului Mediului, Cristiana Pașca Palmer, precum și a secretarului de stat Erika Stanciu, responsabilă pe domeniul pădurilor.

 „Am înaintat astăzi o petiție primului ministru, Dacian Cioloș, prin care cerem demisia ministrului Mediului și a secretarului de stat responsabil cu pădurile, Erika Stanciu pentru incompetență. Cu toate că am organizat o serie de proteste în ultimele luni, solicitările noastre au fost ignorate total. Necesitatea organizării mitingului de azi reiese din faptul că Departamentul Pădurilor din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor nu tratează cu suficientă considerație problematica gravă a sectorului silvic, problematică adusă la cunoștința departamentului de către organizații și specialiști de înaltă calificare, prin Federația pentru Apărarea Pădurilor. Am constatat, astfel, că, până în prezent, nu am primit niciun răspuns la solicitările, memoriile și petițiile pe care le-am înregistrat la Guvern, la minister și le-am susținut prin acțiunile de pichetare a sediului Guvernului și a sediului Ministerului Mediului atât spre finalul anului trecut, cât și în primele luni din 2016, inclusiv prin mitingul organizat în Piața Victoriei în data de 24 februarie,” a declarat pentru Agerpres Marian Stoicescu, președintele Federației pentru Apărarea Pădurilor (FAP).

Astăzi, între orele 11.00 - 14.00, aproximativ 1200 de membri ai FAP protestează în Piața Victoriei, pentru a atrage atenția asupra situației în care se află pădurile din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.