Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cere închiderea Teatrului Bolșoi din Moscova din cauza Covid-19 - Anunțul directorului instituției

teatrul-balsoi-afp

Vladimir Urin, directorul Teatrului Bolşoi din Moscova, a dezvăluit că 124 de cazuri de Covid-19 au fost depistate printre artişti şi personal. El cere închiderea sălilor de spectacol, potrivit Le Figaro, potrivit news.ro.

Teatrul Bolşoi afişează pentru luna decembrie spectacole, dar diectorul Vladimir Urin sugerează închiderea instituţiei.

Din 6 noiembrie, Rusia a trecut de pragul de 20.000 de noi cazuri pozitive de coronavirus zilnic şi Guvernul nu a impus izolarea.

La sfârşitul lui octombrie, Vladimir Urin a dezvăluit că au fost depistate la Bolşoi 124 de cazuri, artişti şi personal administrativ. El i-a cerut lui Vladimir Putin ajutoare publice pentru susţinerea sectorului de muzică clasică în Rusia, foarte afectat de consecinţele economice din cauza crizei sanitare.

Citește și: UPDATE BREAKING EXCLUSIV SURSE JAF în plină zi la BRD de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală - 'Ai 10 secunde sa-mi dai banii altfel te tai', a fost amenințarea

Cu personal redus la jumătate din august şi un sfert dintre locurile disponibile în prezent, teatrele şi sălile de spectacol au rămas deschise în Rusia.

Obligat să se adapteze, Vladimir Urin nu contestă această nouă măsură sanitară, dar propune să meargă mai departe. "Dacă situaţia în privinţa epidemiei este în aşa manieră încât înseamnă impunerea de restricţii, atunci ar fi mai bine să închidem. Ar fi mai onest", a explicat el la Radio Classique.

Managerul se confruntă cu o gestionare complicată a tichetelor. Nu toţi spectatorii ar trebui să poată participa la reprezentaţiile de balet de la sfârşitul anului - "Spărgătorul de nuci", de Ceaikovski, sau "Pescuitorii de perle" de Georges Bizet, în regia lui Vassili Vereshchagin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.