Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se circulă rezonabil pe toate arterele principale din Sectorul 1

ninsoare

La ora 11:30 pe toate străzile principale din Sectorul 1 circulația se desfășura acceptabil. Imediat ce vremea o va permite și arterele principale vor fi curățate, va începe deszăpezirea și pe străzile secundare, încadrate în Urgența 2.

La această oră se acționează pentru deszăpezirea arterelor de acces în toate spitalele din Sectorul 1. Pentru că astăzi și mâine sunt sărbători religioase importante, s-a început degajarea zăpezii din jurul bisericilor.

Citește și: Gabriela Firea, primele IMPRESII după deszăpeziri: Ce l-a NEMULȚUMIT pe primarul Bucureștiului

Cetățenii Sectorului 1 pot suna la 021/9540 – Dispeceratul Poliției Locale disponibil 24 de ore din 24 – pentru a semnala orice problemă legată de deszăpezire și de eventualele efecte nedorite produse de condițiile meteo nefavorabile. La acest număr de telefon cetățenii Sectorului 1 pot semnala probleme legate de străzi înzăpezite, întreruperi de curent, alimentare cu apă, căderi de copaci etc. Imediat Dispeceratul Poliției Locale va informa instituțiile competente pentru a lua toate măsurile pentru remedierea situației.

Totodată, locuitorii Sectorului 1 care sunt în vârstă sau nedeplasabili și au probleme de sănătate pot suna până la miezul nopții la numărul de telefon 021/9644. Ambulanța socială a Complexului Caraiman se va deplasa în regim de urgență la domiciliul solicitanților pentru a le acorda asistența medicală de care au nevoie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.