Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se coace un puci discret în PSD / SURSE

Surse parlamentare implicate în negocierile pentru noul guvern spun că așa cum moțiunea de cenzură n-ar fi trecut fără o mână de ajutor din PSD, nici guvernul Ludovic Orban nu o să ajungă la Palatul Victoria dacă social-democrații nu pun umărul la votul din Parlament. Au început discuții în acest weekend, spun sursele citate, pentru o mutare-surpriză în acest sens.

O parte din parlamentarii PSD care 'simpatizează' Pro România ar urma să voteze guvernul PNL și după ce vor fi excluși din PSD vor sări în barca Pro România, au zis surse parlamentare pentru STIRIPESURSE.RO. De ce nu se face acum transferul la Pro România? Sursele citate spun că parlamentarii PSD dispuși să facă manevra-surpriză ar dăuna Pro România dacă ar oficializa relația în Parlament și pe urma ar vota cu PNL, așa că mai bine rămân la PSD și se mută la Pro România după vot. La această oră se vorbește în Parlament despre 8 parlamentari PSD angrenați în aceste discuții.

Marea problemă care încurcă multe calcule este că față de moțiunea de cenzură, Ludovic Orban este mult mai rezervat legat de șansele guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.