Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se complică lucrurile pentru Gigi Becali! ANP a sesizat Parchetul. Latifundiarul riscă să ajungă din nou în închisoare

Gigi Becali

Administrația Națională a Penitenciarelor a decis să sesizeze Parchetul în cazul lui Gigi Becali pentru infracţiuni de ultraj şi şantaj la adresa unui director de penitenciar, precizează ANP într-un comunicat de presă remis ȘTIRIPESURSE.RO. Demersul vine la o săptămână după ce ANP ceruse revocarea liberării condiţionate a lui Gheorghe Becali.

Reacţia Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor vine după ce Becali a intervenit în direct într-o emisiune de televiziune din data de 19 august, unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deţinut, Victor Becali.

Potrivit sindicatelor din penitenciare, George Becali riscă o nouă pedeapsă cu închisoarea de până la 5 ani la care se va adaugă o majorare cu jumătate din pedeapsă aplicată pentru săvârșirea unei infracțiuni în stare de recidiva, plus restul de pedeapsă rămas neexecutat prin liberarea condiționată.

Augustin Lazăr rămâne tare pe poziție! Procurorul îi pune la punct pe membrii Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009

Pe 3 aprilie 2015, Gigi Becali a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată de Tribunalul Constanţa. El a avut de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.