Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se complică situația la Primăria Capitalei: activul de partid refuză să semneze pentru Cîrstoiu (Surse)

fanatik.ro
Ciolacu Cirstoiu

Liderii PSD și PNL au parte de o surpriză neplăcută și chiar de o revoltă a activului de partid din cauza lui Cătălin Cîrstoiu. Strângerea de semnături pentru un candidat care are în spate cele mai mari partide părea să fie o misiune simplă, dar lucrurile nu stau chiar așa.

Surse politice ne-au explicat că există mari probleme cu strângerea semnăturilor, asta pentru că oamenii refuză să își ofere susținerea pentru Cătălin Cîrstoiu. Este vorba în special de cei de la PSD, care nu sunt încântați de Cîrstoiu.

Practic, Cătălin Cîrstoiu are o problemă foarte mare cu grosul electoratului său și pierde tocmai în zona ”voturilor sigure”. De asemenea, oamenii din activul de partid sunt cei care ar putea mobiliza și alți oameni să vină la vot, însă e greu de crezut că o vor face, din moment ce și ei refuză să-l susțină pe Cătălin Cîrstoiu.

În ultimele cercetări sociologice ajunse pe masa liderilor PSD și PNL se resimte lipsa susținerii pentru Cîrstoiu. Datele arată că 57% dintre votanții PSD-PNL se îndreaptă către Cristian Popescu Piedone, iar 12% către Nicușor Dan. Cătălin Cîrstoiu ar mai rămâne cu doar 30% dintr-un electorat pe care ar fi trebuit să mizeze 100%, ba mai mult, aceștia ar fi trebuit să-i aducă voturi în plus din zona indecișilor.

Ecuația la Capitală pare una tot mai complicată, iar retragerea lui Cătălin Cîrstoiu pare tot mai aproape. Problema liderilor PSD și PNL este ce vor pune în loc. Cei de la PSD s-ar orienta către Cristian Popescu Piedone, în timp ce liberalii amenință că vor avea propriul candidat și vor rupe înțelegerea cu PSD la nivelul Capitalei.

Cîrstoiu a intrat în coliziune cu Ciolacu

Relația dintre Cătălin Cîrstoiu și Marcel Ciolacu nu pare cea mai bună, în această perioadă. Liderul PSD i-a cerut candidatului să organizeze rapid conferința de presă în cadrul căreia să lămurească toate scandalurile în care îi apare numele.

Cîrstoiu l-a refuzat pe Ciolacu și, conform surselor noastre, i-ar fi spus că va efectua aceea conferință de presă atunci când va considera el de cuviință.

De altfel, Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate evenimentele de campanie în aceste zile și a promis că va ieși cu explicații săptămâna viitoare.

"Rolul meu e să explic. Eu mi-am făcut profesia. Voi încerca să ofer explicațiile. Va fi săptămâna viitoare o conferință de presă tematică", a spus Cătălin Cîrstoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.