Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se cunosc noile promovate în Liga a 2-a la fotbal masculin. Două dispute au fost tranșate la penalty

prosport.ro
liga 2

Minaur Baia Mare, Oțelul Galați, Progresul Spartac, CSM Slatina și CSC Dumbrăvița sunt cele 5 echipe din Liga a 3-a care s-au impus în meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a la fotbal masculin. Două din echipele promovate s-au decis după executarea de penalty-uri, anunță mediafax.

CS Minaur Baia Mare – CS Hunedoara 4-1, în tur 1-2

Unul din cele mai frumoase meciuri s-a jucat la Baia Mare, unde Minaur pleca cu un handicap de un gol, după ce în tur CS Hunedoara s-a impus cu 2-1.

Returul a debutat cu o ocazie monumentală a oaspeților, Arnăutu șutând în bara porții maramureșene, portarul Băilă fiind învins.

Gazdele au marcat apoi două goluri frumoase prin Sergiu Ciocan, primul cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă în adâncime a lui Donca (1-0, min. 25), iar al doilea cu un șut cu stângul în diagonală, la colțul lung, din colțul careului (2-0, min. 30).

Hunedoara a ripostat, reducând diferența după un corner la care Jairo a rămas nemarcat, introducând mingea în poartă cu o lovitură de cap.

La ultima acțiune a reprizei, Stanciu, golgheterul băimărenilor, a refăcut diferența de două goluri, marcând din fața porții goale, după o centrare de pe dreapta (3-1, min. 45+2).

La capătul unei reprize cu ocazii la ambele porți și cu multe accidentări, majoritatea cauzate de epuizarea fizică, băimărenii au obținut un penalty, în minutele suplimentare de joc, transformat de același Stanciu, care a dus scorul la 4-1 (min. 90+3).

ACS Suporter Club Oțelul Galați - Dante Botoșani 3-0, în tur 1-1

O altă echipă care s-a impus la pas și a obținut promovarea fără emoții este Oțelul Galați, care s-a descătușat în repriza secundă. Primul gol, care a dat speranțe pentru promovare a fost opera lui Cîrjan, în ultimul minut suplimentar de joc al primei părți. Nica a dublat avantajul în minutul 50, Cireș închizând tabela în minutul 73.

Progresul Spartac - CS Tunari 3-1, în tur 4-0

Un meci fără istoric, tranșat categoric de bucureșteni, care practic rezolvaseră ecuația promovării încă din tur. Marcatori Parfeon 7, Matei 40, Andrei 88/Mihai 29.

Odorheiul Secuiesc - CSM Slatina 1-1, în tur 0-0

Alte două partide dramatice s-au încheiat cu executarea loviturilor de departajare.

Odorheiul Secuiesc și CSM Slatina au remizat 1-1. În tur s-a terminat cu o remiză albă. Meciul a intrat în prelungiri, oaspeții obținând calificarea la loviturile de la 11 metri, scor 4-3.

CSM Reșița - CSC Dumbrăvița 1-1, în tur 0-0.

Olaru a deschis scorul pentru oaspeți, la 5 minute după revenirea de la vestiare, pentru ca Drăghiceanu să egaleze în minutul 88. Meciul a intrat în prelungiri la scorul de 1-1.

Oaspeții s-au calificat după 4-2 la loviturile de departajare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.