Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se dă STINGEREA - Enel anunță întreruperi de curent în weekend. Sunt afectate mai multe localități de lângă Capitală

enel

E-Distribuție Muntenia va întrerupe parțial alimentarea cu energie electrică, duminică, 7 aprilie, între orele 10 și 18, în unele zone din mai multe localități limitrofe Bucureștiului, pentru că modernizează stația electrică de transformare Afumați, informează compania, conform Mediafax.

Citește și: Klaus Iohannis a făcut SPECTACOL la Cotroceni și a citat din Constituție. Apel: 'Dragi români, vă aștept la referendum pe 26 mai' (VIDEO)

Alimentarea va fi întrerupta în câteva perimetre din localitățile Afumați, Voluntari, Piteasca, Dobroești, Șindrilița, Găneasa, Cozieni precum și în zona Colentina din Municipiul București.

Proiectul de modernizare vizează dublarea puterii garantate a stației de transformare de la 40 MVA (Mega Volt Ampere) la 80 MVA, ceea ce va permite majorarea consumului în aria alimentată de această stație precum și racordarea de noi clienți, atât casnici cât și industriali. De asemenea, vor fi modernizate echipamente de înaltă și medie tensiune, pentru a crește gradul de siguranță în alimentarea clienților și calitatea serviciului de distribuție.

Proiectul face parte dintr-un plan amplu de investiții derulat de companiile E-Distribuție în România pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților, prin modernizarea și retehnologizarea staţiilor electrice, a rețelei electrice de distribuție și implementarea standardelor de mediu ale Grupului Enel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.