Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se dau bani înainte de alegeri: Ministrul Dezvoltării anunță că numai jumătate din județe primesc!

Mediafax
Adrian Veștea

Ministrul dezvoltării, Adrian Veştea a semnat marţi 44 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 700.377.710,88 de lei. ”Fiecare contract semnat iniţiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a oamenilor”, a afirmat ministrul.

Contractele vizează drumuri și rețele de alimentare cu apă

Potrivit ministerului Dezvoltării, contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră, a staţiilor de pompare şi a staţiilor de epurare, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de distribuţie a gazelor naturale, precum şi construirea sau modernizarea unor poduri.

”Fiecare contract semnat iniţiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a oamenilor. Prin eforturi comune, administratia publică locală şi centrală identifică nevoile comunităţilor, demarează proiecte şi urmăresc constant ca acestea să se realizeze. Acest proces trebuie să fie unul coerent, continuu şi eficient, iar Ministerul Dezvoltării acordă tot sprijinul autorităţilor locale, ori de câte ori acestea îl solicită”, a precizat ministrul Adrian Veştea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.