Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se deschide Cutia Pandorei în Italia: Acuzații grave la adresa lui Silvio Berlusconi

berlusconi

Parchetul din Milano a cerut joi trimiterea în judecată a fostului şef al guvernului italian Silvio Berlusconi, acuzat că a cumpărat mai mulţi martori ai faimoaselor sale serate "bunga-bunga', informează AFP, notează agerpres.ro

Acest dosar este numit Ruby-ter de presa italiană, după numele tinerei marocane Karima El-Mahroug, zisă Ruby, aflată la originea scandalului "Rubygate'.

SCAD temperaturile în următoarea perioadă. Cum va fi vremea în weekend


Condamnat în primă instanţă la şapte ani îmchisoare pentru prostituare de minore şi abuz de putere, magnatul media - în vârstă de 80 de ani - a fost achitat definitiv în martie 2015 de Curtea de casaţie. 

În dosarul Ruby-ter, Berlusconi este suspectat că le-a plătit pe Ruby şi pe alte tinere citate în procesul Rubygate pentru ca mărturiile lor să-i fie favorabile.

C. T. Popescu dezvăluie cine va conduce de fapt România


Potrivit parchetului, bunăvoinţa lor l-a costat 10 milioane de euro între 2011 şi 2015, dintre care şapte milioane doar pentru Ruby, minoră când participa la faimoasele serate, dar în vârstă de 23 de ani în prezent: bani cash, cadouri, maşini, locuinţe, facturi plătite, cheltuieli medicale. 

În octombrie, alte 23 de persoane - între care Ruby - au fost deja trimise în judecată în acest dosar. Cazul lui Berlusconi a fost disociat, el fiind pe atunci în SUA pentru examinări medicale după o intervenţie chirurgicală pe cord deschis în iunie. 

Potrivit presei italiene, decizia judecătorului cu privire la o trimitere sau nu a lui Silvio Berlusconi în judecată ar urma să fie luată în ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.