Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se fac PLANURI: Ludovic Orban a discutat cu liderii din Bulgaria, Grecia și Serbia despre viitoarele măsuri de relaxare

Facebook
Ludovic Orban masca

Ludovic Orban, a participat, marți, la o reuniune informală, în format cvadrilateral Bulgaria-Grecia-România-Serbia, alături de prim-miniștrii bulgar și grec și, respectiv, de președintele Serbiei. Discuțiile dintre cei patru lideri au vizat măsurile de relaxare ce ar putea fi luate în viitor, conform Mediafax.

Citește și: Jandarmeria Română, precizări de ULTIMĂ ORĂ despre declarația pe proprie răspundere pentru părăsirea localității

„Reuniunea, organizată în sistem video-conferință, la inițiativa părții bulgare, s-a constituit într-un exercițiu de consultare în perspectiva unor posibile viitoare măsuri de relaxare, de o manieră coordonată, a restricțiilor de circulație, în scop de afaceri, umanitar, familial, respectiv turistic, între cele patru state.

Prim-ministrul român a informat în legătură cu dezbaterea în curs, din Parlamentul României, referitor la legislația cu privire la instituirea stării de alertă”, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Guvernului.

S-a convenit, astfel, menținerea unui contact strâns între cei patru lideri, fiind evocată, de asemenea, de către partea bulgară, intenția de organizare a unei reuniuni formale, la nivel cvadrilateral, în viitorul apropiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.