Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se închid magazinele duty-free din Aeroportul Otopeni / Anunțul făcut de CNAB

stiripesurse
aeroport otopeni

Serviciile comerciale tip duty-free şi conexe din aeroportul Henri Coandă vor fi suspendate în perioada 1-8 iulie, ca urmare a încetării contractului de asociere pentru spaţiile duty free, informează, joi, CN Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

"Această perioadă este necesară pentru parcurgerea tuturor etapelor obligatorii în astfel de situaţii, cum ar fi efectuarea operaţiunilor de inventariere, predare-primire etc. dar şi pentru pregătirea spaţiilor comerciale pentru funcţionarea conform noului contract de închiriere, încheiat în urma unei proceduri transparente de licitaţie. Atât CNAB cât şi partenerii contractuali vor depune toate eforturile necesare pentru a redeschide toate spaţiile comerciale la data de 9 iulie", se precizează în informarea CNAB.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a anunţat, pe 23 iunie, adjudecarea licitaţiilor pentru spaţiile comerciale de retail şi alimentaţie publică din Aeroportul Henri Coandă, contractele de închiriere urmând să fie semnate pe şase luni.

"În urma unor proceduri transparente de licitaţie cu strigare, organizată prin Bursa Română de Mărfuri, CN Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a adjudecat spaţiile comerciale de retail şi alimentaţie publică din aeroportul Henri Coandă. Contractele de închiriere vor fi semnate pe o perioadă limitată, de numai 6 luni, în vederea asigurării continuităţii serviciilor pentru pasageri (duty free, vendomate, schimb valutar, restaurante, cafenele, baruri etc.) şi, totodată, a veniturilor CNAB din închirierea de spaţii comerciale", se menţiona într-un comunicat al companiei remis la data respectivă.

Potrivit sursei citate, la licitaţie au fost invitate 184 de firme de profil, dintre care 12 au depus oferte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.