Unul dintre cele mai bune și mai cunoscute restaurante din România, restaurantul ”Baracca”, din Cluj, se va închide după 16 ani de activitate. Maria Dunca, managerul restaurantului, susține că a ajuns la capătul puterilor și a înțeles că nu mai există spațiu pentru un restaurant de lux, cu delicatese culinare.
”Acum 16 ani am inceput ceva ce nu credeam ca va deveni ceea ce este acum Baracca L-am privit cum înflorește prin ochii mei dar cel mai important, prin privirile clienților noștri, cărora le mulțumesc că au crezut în acest proiect încă de când a început. In timp ce am crescut ca restaurant, am crescut si noi ca familie, de-a lungul anilor Baracca a reusit sa obtina cea mai pasionala, talentata si muncitoare echipa pe care mi-as fi putut-o dori vreodata. Toți acești oameni m-au ajutat să-mi formez visul în realitate, lucru pentru care voi fi mereu recunoscător. Momentele pe care acest loc ne-a permis să le trăim împreună sunt cele pe care le vom prețui pentru totdeauna. Totuși, după mulți ani în care am crescut, am început să recunosc că nu mai există spațiu pentru noi, asta m-a condus la decizia de a pune capăt definitiv acestei povești. Restaurantul va fi închis definitiv începând cu data de 12 august. Prin urmare, toți cei care doresc să retrăiască această experiență pentru ultima dată sunt invitați să o facă. In ultimul rand multumesc din nou tuturor celor care au crezut in acest proiect la fel de mult ca si mine, acesti ani trecuti au fost de neuitat.”, arată Maria Dunca.
Prețurile și meniul de la Baracca
Pâinea și untul casei – 29 de lei (130 de grame), gogoși umplute 59 de lei (150 grame), tartar de vită – 124 de lei (150 de grame), foie gras – 119 lei (180 de grame), file de pește alb – 148 de lei (250 de grame), supă de ceapă – 47 de lei, vită maturată 21 de zile – 169 de lei (300 de grame), Tiramisu Baracca – 46 de lei (250 de grame).
Comentează