Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se înfiripă o IDILĂ? După gestul de la conferința de presă, Simona Halep a stat în loja lui Juan Martin del Potro la meciul lui

del potro halep

La doar câteva ore după ce a câștigat cu poloneza Iga Swiatek, meci în urma căruia a dus-o pe Simona Halep în sferturi la Roland Garros, românca s-a relaxat ...tot la tenis.

Ea a venit să asiste la meciul bunului său prieten, Juan Martin, del Potro, fiind surprinsă de fotografi în loja acestuia, anunță gsp.ro.

Citește și: Rareș Bogdan, avertisment pentru baronii PNL: ‘Sunt dispus să bat cu pumnul în masa partidului ca să explic că trebuie lăsate orgoliile de-o parte’ .

Totul vine după ce, anterior, Simona Halep fusese invitată la un interviu după meciul cu Magda Linette, din turul al doilea al French Open, dar când a ajuns în sala unde urma să se desfăşoare discuţia l-a găsit pe tenismenul argentinian Juan Martin del Potro care, la rândul lui, era intervievat.

Halep a glumit cu fostul câştigător al US Open, făcându-i semn să se grăbească, pentru că trebuie să vorbească şi ea. La finalul interviului, Del Potro a îmbăţişat-o pe jucătoarea română.

Numai că acum, din păcate, românca nu i-a purtat noroc argentinianului, care a fost învins, în optimi,  de rusul Karen Khachanov (11 ATP), scor 5-7, 3-6, 6-3, 3-6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.