Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se intensifică războiul în Ucraina: Kadîrov trimite 'unitățile de elită' cecene înapoi pe front

Reuters
Ramzan Kadîrov

Unitățile de elită din Republica Cecenă conduse de Adam Delimkhanov s-au întors în zona de „operațiuni militare speciale” din Ucraina, după ce li s-a acordat concediu de odihnă, a anunțat șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, pe canalul său Telegram.

„Dragul meu frate, Erou al Rusiei, deputatul Dumei de Stat a Rusiei, Adam Delimkhanov, în fruntea unităților din Republica Cecenă, a început să îndeplinească sarcinile operațiunii militare speciale în Ucraina și în DNR”, a scris el.

El a adăugat că, anterior, după „eliberarea” orașelor Mariupol, Severodonețk, Lisichansk, Popasna și a altor orașe, luptătorii de elită au plecat în concediul de odihnă prevăzut, iar acum s-au întors pe linia frontului.

„Înainte vă spuneam mereu să așteptați veștile bune, iar după cuvintele mele le primeați mereu. Așa că acum, aveți răbdare și așteptați-vă la rezultate deosebite din prima linie din partea luptătorilor noștri. Cu siguranță vor fi câteva!”, a conchis Kadîrov.

Vezi și: 'Câinele lui Putin' sare la gâtul comandanților ruși. Șeful luptătorilor ceceni spune că s-au făcut greșeli în Ucraina

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.