Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întețește bătălia politică pentru Primăria Sectorului 2! A intrat în luptă candidatul ALDE, Ramona Ioana Mezei: 'Tot ce facem este pentru oameni'

Facebook
Ramona Ioana Mezei

În fața Primăriei Sectorului 2 a avut loc astăzi lansarea candidaturii Ramonei Ioana Mezei, în prezența lui Călin Popescu Tăriceanu, Președintele ALDE și totodată candidatul ALDE pentru Primăria Generală a municipiului București.

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 2 a prezentat un program succint, în șase puncte,  cu lucruri pe care le consideră realizabile chiar din prima jumătate a mandatului.

În afară de proiectele prezentate în detaliu, consideră că o urgență o reprezintă reabilitarea blocurilor și curățenia. Realibilitarea celor 83 de unități de învățământ din sector, a centrelor sociale pentru copii și vârstnici, construirea de creșe și centre medicale în fiecare cartier, amenajarea salbei de lacuri Plumbuita, Tei și Fundeni, construirea unui centru modern multifuncțional destinat evenimentelor culturale pe actualul spațiu al Amfiteatrului Mihai Eminescu din Parcul Național, construirea a două parcări subterane la Piața Delfinului și zona Ritmului cu Pantelimon și amplasarea de parcări SMART sunt câteva dintre obiectivele Ramonei Ioana Mezei și a echipei de consilieri care candidează la Consiliul Local al Primariei Sectorului 2.

„Împreuna cu colegii mei, care candidează pentru pozițiile de consilieri locali la Primăria Sectorului 2 ne-am intâlnit cu oamenii și am aflat care sunt problemele cu care se confruntă, ce își doresc și de ce anume au nevoie pentru o viață mai bună. Împreună cu echipa mea am stabilit obiective realiste, care pot fi îndeplinite. Obiective care se adresează oamenilor din sectorul 2. Pentru că nu trebuie să uităm niciodată că tot ce facem este pentru oameni“, sunt cuvintele Ramonei Ioana Mezei la lansarea candidaturii.

Călin Popescu Tăriceanu, Președintele ALDE și totodată candidatul ALDE pentru Primăria Generală a municipiului București a ținut să precizeze că va sprijini toate proiectele echipei ALDE Sector 2 și a Ramonei Ioana Mezei, remarcând că aceasta este un candidat serios, care va face o treabă foarte bună la primărie, iar bucureștenii din Sectorul 2 vor descoperi în Ramona un om de cultură, educat, entuziast, luptător și inimos.

Ramona Ioana Mezei este manager al Bibliotecii Metropolitane București, jurnalist, profesor asociat al Colegiului Universitar „Spiru Haret” București, secția producție media și fondator al Școlii de Vorbit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.