Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întorc NINSORILE: Meteorologii au emis o atenționare COD GALBEN de zăpadă

ninsori

Meteorologii au emis o atenționare cod galben valabilă marți, de la ora 8:00 până la ora 14:00 pentru următoarele zone: județul Cluj - zona de munte, județul Bistriţa-Năsăud - zona de munte și județul Maramureş - zona de munte.

Se vor semnala următoarele fenomene: la peste 1400 m altitudine, intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 70-80 km/h şi izolat 100 km/h. Fenomene asociate: ninsoare viscolită, determinând scăderea vizibilităţii.

De asemenea, meteorologii au emis un alt cod galben valabil marți, de la ora 7:30 până la ora 13:00 în zonele: județul Buzău - zona de munte, județul Prahova - zona de munte, județul Argeş - zona de munte, județul Dâmboviţa - zona de munte.

Se vor semnala: la altitudini peste 1500 m, vor fi intensificări ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 90 km/h. Fenomene asociate : zăpadă spulberată.

Citește și: SURSE - ALDE, la un pas de SCINDARE: coaliția stă pe un butoi cu pulbere

Un cod galben de zăpadă spulberată ce determină reducerea vizibilității a fost emis de specialiști și este valabil marți, de la ora 7:10 până la ora 13:00 în zonele: județul Neamţ - zona de munte și județul Suceava - zona de munte. Se vor semnala : La altitudini de peste 1700m, se vor semnala intensificări ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 90 km/h

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.