Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întorc tinerii în țară din diverse țări, dar cei mai mulți din Marea Britanie

twitter.com
smile zambet
Cu ajutorul fondurilor europene Oradea s-a schimbat foarte mult în ultimii 12 ani și se va schimba în continuare. Tocmai aceste schimbări au întors acasă foarte mulți tineri plecați de ani buni în străinătate, care și-au dorit să revină acasă și care au făcut investiții în oraș. Au venit cu o mentalitate diferită, și au pus în practică ce au învățat acolo.
„A contat foarte mult faptul că Oradea era într-o continuă dezvoltare, a crescut foarte mult, s-a dezvoltat foarte frumos și am zis că ar fi un potențial foarte mare în orașul nostru”, spune Călin Galea, antreprenor. Cristian: "Se întorc tinerii, noi chiar avem șase angajați care au revenit în țară din diverse alte țări, cei mai mulți din Marea Britanie”Cristian a revenit după nouă ani de muncă în Anglia, Scoția și Irlanda de Nord. "Un motiv important, fără să ne dăm seama, inițial, a fost faptul că orașul se schimba în permanență în mai bine. De câte ori veneam acasă, de 3-4 ori pe an, vedeam lucruri noi, vedeam ceva frumos și vedeam oamenii că se schimbau spre mai bine. Orădenii începeau să fie mândri de orașul lor, de ceea ce se întâmplă în jurul lor și mândri de ei. Începeau cu pași mărunți, nu mai aruncăm mizeria pe jos, nu mai parcăm oriunde. Lucrurile astea mărunte chiar te ajută să ai viața mai frumoasă”, spune Cristian, manager de magazin. Sursa: Digi24

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.