Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se lansează cartea care face dezvăluiri EXPLOZIVE despre Donald Trump: s-au aflat cele mai importante informații

Cartea „Fire and Fury - Inside the Trump White House” de Michael Wolff, care a stârnit atâta vâlvă, va fi lansată vineri, cu patru zile mai devreme decât ziua anunţată iniţial, asta în ciuda faptului că avocații lui Trump au încercat să împiedice publicarea ei.

Citește și: ALERTĂ - Iohannis vrea modificarea Constituției, împotriva 'penalilor'. Atac dur la Dragnea, Tăriceanu și alți politicieni

Citește și: Atacat dur de Iohannis, Dragnea anunță 'una din cele mai importante reușite'

”Este plină de minciuni, intrepretări greşite şi surse care nu există", a scris Donald Trump pe Twitter, după ce avocaţii săi au încercat să-i blocheze publicarea. Preşedintele american spune că nici nu i-a autorizat vreodată autorului cărţii accesul la Casa Albă, informează Digi24.

Cartea semnată de jurnalistul care a scris și biografia lui Rupert Murdoch se bazează pe interviuri cu foşti şi actuali colaboratori ai liderului american. Cireaşa de pe tort este mărturia unui fost voluntar din stafful de campanie al lui Trump, care a povestit că a încercat să îl înveţe Constituţia pe magnat. Politicianul a rezistat doar până la al patrulea amendament... din 27. 
Din volumul pregătit de tipar aflăm şi că fostul premier britanic Tony Blair l-ar fi avertizat pe preşedintele Trump că este posibil să fie spionat de guvernul de la Londra. În schimbul divulgării secretului, ar fi pretins un post de consilier în administraţia liderului de la Casa Albă.

„Este o invenţie, la propriu, de la un capăt la altul. Nu am avut niciodată astfel de conversaţii la Casa Albă.Eu sunt în continuare foarte implicat în procesul de pace din Orientul Mijlociu, dar nu-mi doresc să ocup vreo funcţie. Povestea asta ne arată cât de haotică este politica internaţională”, a declarat Tony Blair.

De departe, cea mai controversată afirmaţie vine de la fostul consilier de încredere al lui Trump. El face referire la deja faimoasa întâlnire dintre fiul cel mare al preşedintelui şi o delegaţie rusă, în iunie 2016, la New York. Fostul sfătuitor prezidențial consideră că întrevederea a fost un gest de trădare din partea lui Donald Trump junior şi că FBI-ul ar fi trebuit înştiinţat imediat. Felul în care descrie acestă întâmplare, catalogată drept prostească, periclitează eforturile Casei Albe de a minimaliza importanţa şi efectele ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.