Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se lansează o nouă criptomonedă românească: Este disponibilă FĂRĂ INTERNET

criptotendencia.com
monede virtuale criptomonede

O nouă criptomonedă, ORACOL XOR, creată de către doi antreprenori români, care permite un model inovator de tranzacționare doar prin telefonie mobilă, fără conexiuni la Internet, va fi lansată la București, arată un comunicat.

“Acest proiect, început în urmă cu doi ani, împreună cu un alt partener român, a fost lansat la nivel de ofertă inițială la 1 iunie și avem deja cereri de pe patru continente. Principalul avantaj pentru viitorii investitori, alături de valoarea acestei criptomonede, este acela că vor putea tranzacționa ORACOL XOR doar prin rețele telefonice GSM, fără Internet”, a declarat Adrian Florea, fondator al proiectului ORACOL XOR.

Citește și: Andrei Caramitru pune tunul pe Klaus Iohannis! Atac de ultimă oră și la PNL

El a precizat că potențialii investitori vor beneficia de un discount de 40% la achiziție, până în data de 30 iunie, de 30% până la sfârșitul lunii iulie, respectiv de o reducere de 20% până la 1 septembrie 2019.

În cadrul evenimentului, criptomoneda ORACOL XOR va fi prezentată în premieră în România, la standul companiei Daicore, platformă de intermediere care permite accesul la finanțare, precum și diminuarea riscurilor investitorilor interesați de proiecte CRIPTO.

Citește și: USR-PLUS se cutremură! Dezvăluirea care dinamitează Alianța 2020

Platforma Daicore, înființată în luna ianuarie a acestui an, a reușit să atragă, în numai cinci luni, mai mulți clienți din domeniul criptomonedelor, printre care ORACOL XOR, Coreto, Kassy, Migrant Coin, Core Token sau Versatelis.

Evenimentul ”Romania Blockchain Summit” va avea loc la București, la Palatul Parlamentului, între 21 și 22 iunie.

Citește și: Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.