Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se marita amanta lui Gheorghe Nichita? Cine e alesul?

adina samson

Adina Samson, devenita cunoscuta dupa ce a dezvaluit ca a fost amanta primarului suspendat al Iasului Gheorghe Nichita, ar urma sa se marite in curand, potrivit unor surse citate de presa locala.

La cateva luni dupa izbucnirea scandalului in care Adina Samson a marturisit ca era hartuita si urmarita de primarul Nichita, cu ajutorul politistilor locali, fosta amanta a acestuia pare sa isi fi gasit fericirea alaturi de un cetatean britanic, Robert Wosley. Acesta este nimeni altul decat cel pe care il spiona Nichita cu ajutorul agentilor de politie, fapta ce i-a adus un dosar penal.

Surse din Primaria Iasi au aratat ca britanicul a cerut-o recent de sotie pe Samson, insa deocamdata nu se cunosc prea multe detalii cu privire la nunta.

Citeste si: Ion Țiriac a dat în judecată statul român: Ce l-a enervat pe miliardar

Wosley este un tanar afacerist ce locuia la Cluj-Napoca. Nebun de gelozie ca Adina Samson se intalneste si cu Wosley, Nichita l-a trimis pe unul din oamenii sai, Ionut Dumitrascu, tocmai la Cluj, pentru a discuta cu acesta. Pentru a afla mai multe de la el, Dumitrascu a trebuit sa mearga la petreceri cu acesta si sa-l imbete, bani pe care Nichita i-a decontat din bugetul public al Iasului, scrie bzi.ro.

Citeste si: Un greu PNL s-a autosuspendat din partid: DNA e de vină

Intalnirile femeii cu britanicul au fost strict supravegheate de catre oamenii lui Nichita. Dupa ce scandalul a izbucnit, iar Nichita a fost saltat de procurori si ulterior trimis in arest la domiciliu, Samson a demisionat din functia pe care o detinea la primarie si a plecat din Iasi. Zilele trecute s-a intors insa, impreuna cu iubitul ei, intr-o scurta vizita in Moldova.

Adina Samson neaga insa ca ar urma sa se marite, preferand sa pastreze deocamdata secretul asupra acestei decizii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.