Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se plantează copaci pe Pasajul Europa Unită din Sectorul 4

totul verde
copaci plantati pe Pasajul Europa Unită

Se numără zilele până când vom circula pe cel mai nou pasaj rutier suprateran din Capitală. Cu o lungime de aproximativ 700 de metri, cu două benzi de circulație pe fiecare sens și cu sistem de iluminat de tip Vortex, ultramodern, Pasajul Europa Unită din Sectorul 4 se va ”duela”, la capitolul design arhitectural, cu cele mai moderne pasaje din capitalele europene.

Mai mult decât atât, pe Pasajul Europa Unită, situat la intersecția bulevardului Alexandru Obregia cu Șoseaua Turnu Măgurele și bulevardul Metalurgiei, angajații Totul Verde au plantat copaci.

Astfel, potrivit specialiștilor, noul obiectiv din Sectorul 4 va deveni, în cel mai scurt timp, cel mai verde bulevard din Capitală.

„După ce am montat panourile fonoabsorbante care vor diminua zgomotul produs de mașini, am apelat și la o soluție naturală, pentru a reduce poluarea și pentru a avea un aer curat. Am plantat copaci pe Pasajul Europa Unită!”, anunța, în urmă cu o săptămână, pe pagina sa de Facebook, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Cu toate că în weekend ninsoarea s-a pornit în Capitală, reprezentanții primăriei ne-au dat asigurări că lucrările nu se vor opri și că muncitorii vor continua să vină în șantier pentru că, în foarte scurt timp, circulația pe cel mai important obiectiv de infrastructură rutieră din Capitală va fi deschisă.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.