Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se pregătește lovitura DECISIVĂ pentru Gigi Becali: FCSB, la un pas de FALIMENT

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

FCSB și finanțatorul Gigi Becali au pierdut procesul cu CSA Steaua în care s-a decis folosirea numelui ”Steaua”. Lovitura cea mai mare pentru Gigi Becali ar putea veni abia săptămâna viitoare, atunci când se va da verdictul în procesul în care CSA Steaua cere despăgubiri de 37 de milioane de euro clubului patronat de Gigi Becali.

Citește și: CCR a DECIS: când se judecă soarta Laurei Codruța Kovesi, după sesizarea Guvernului

Un evaluator independent a calculat prejudiciul pe 10 ani, cât finanţatorul s-ar fi folosit abuziv de nume, culor şi palmares. Astfel, Armata cere 36,8 de milioane de euro din partea lui Gigi Becali, lucru care va duce probabil la falimentul echipei. Cel puţin asta a susţinut patronul FCSB în trecut, explicând că nu are cum şi de ce să plătească o asemenea sumă, informează Digisport.

Contactat vineri după-amiază de Digi Sport, patronul vicecampioanei a încercat să explice de ce, în opinia sa, acest proces nu poate fi pierdut.

"Cum să zici că ţi-am adus eu prejudiciu? Dacă tu nu făceai fotbal, nu aveai voie să faci fotbal. Cum să zici că ţi-am adus eu prejudiciu că vindeam castraveţi, iar tu vindeai roşii. Tu nu aveai voie să vinzi castraveţi. Plus de asta eu nici nu vindeam. Eu nu făceam marketing cu produse cu marca. Eu nu ţi-am adus niciun prejudiciu, nici nu am avut beneficiu, pentru că nu făceam marketing", a spus Becali, la Digi Sport.

Războiul dintre FCSB și Armată a început în anul 2015, când clubul patronat de Becali a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.